HAARACCESSOIRES 

MAGISCHE ANTI KLIT BORSTEL

Een super haarborstel voor lang haar wat snel klit!

De kromming van de borstel helpt om de hoofdhuid te stimuleren, tevens massage borstel.
Het gebogen flexibele ontwerp past zich aan de vorm van uw hoofd aan en maakt het makkelijker voor u om door uw haar te borstelen.
De borstel stimuleert de hoofdhuid en de bloedcirculatie, wat de natuurlijke groei van het haar bevordert.

De borstel gaat statische elektriciteit tegen en zorgt voor een gezonde en verzorgde afwerking met veel glans en volume.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, goud, roze, paars.

€ 11,95

STAY PRETTY PILLOWCASE

Heerlijk slapen en mooi wakker worden met de Finnley's Stay Pretty Pillowcase. De Stay Pretty Pillowcase zorgt voor mooi haar en een stralende huid tijdens het slapen en ontwaken. Met de Stay Pretty Pillowcase ontwaak je met glanzend haar zonder klitten of pluis en de satijnen kussenhoes voorkomt gespleten haarpunten. Door de polijstende werking van satijn werkt de kussenhoes anti-aging, word je wakker met minder rimpels en zonder slaapvouwen. Slapen terwijl de Stay Pretty Pillowcase zorgt voor een intensievere werking van verzorgingsproducten en gaat onzuiverheden, acne en een overtollige talgproductie tegen. Het slaapt ook fijn verkoelend bij nachtelijk transpireren. De Stay Pretty Pillowcase is van 100% polyester satijn, duurzaam, diervriendelijk en anti-allergeen.

Verpakt per 2 stuks € 24,95